dissabte, 18 de febrer del 2012

De l'experiència amb Niño Josele i la Cobla Sant Jordi - CdB

























La segona setmana de febrer de 2012 ha estat francament especial per a mi. M'ha permès treballar per primera vegada un repertori proper al flamenc, de la mà de l'excel.lent guitarrista Niño Josele, el qual, juntament amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, van apuntar-se a un experiment musical (alguns en dirien fusió) que més enllà d'estils va convergir en una voluntat comuna: fer música.

Els meus companys de viatge van ser en Pep Pérez Cucurella, en Cucu, i en David Gómez; amb ells he compartit diversos projectes i ha estat realment un luxe poder tornar a tocar amb ells en una història tan especial. Hi vaig sumar en Biel Amargant, habitual d'un temps ençà en els meus projectes: sempre una garantia, sempre bona actitud i ganes de fer bona música. I és clar, la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, que està protagonitzant una autèntica revolució en el món ja no sardanista sinó musical de Barcelona (i espero que també una mica més enllà, bona falta fa...).

Amb en Josele com a convidat, i gràcies a la seva generositat, vam passar una setmana magnífica, trempant els assaigs (gràcies a en Josep Maria i l'Anna, i a l'Auditori, que ens ho van fer tot còmode i agradable). I finalment, dijous dia 9... El concert.

Un petit recull de tot plegat ho trobareu al web de la cobla, http://www.coblasantjordi.cat/josele

Ara, a mirar de fer sonar aquest tro de macroformació aquí, allà... On se'ns demani.

Gràcies a tots per compartir amb mi aquesta història. Adjunto algunes imatges com a mostra del bon rotllo que desprèn aquest projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada